Àrids Garcia: especialistes en àrids granítics a Catalunya

Àrids Garcia és una empresa líder al sector dels àrids granítics a Catalunya, amb una història de més de 60 anys d’experiència. Estem compromesos a proporcionar els millors productes i serveis per a les necessitats de construcció i infraestructura, proporcionant materials de primera qualitat i mantenint, en tot moment, un gran compromís ambiental.

La nostra missió és proporcionar àrids granítics a Catalunya de la més alta qualitat per a tot tipus de projectes constructius, des de carreteres, circuits de velocitat i pistes d’aterratge fins a fonaments, paviments i més.

 

Àrids granítics a Catalunya per a tota mena de projectes de construcció

A Àrids Garcia, la nostra especialitat són els àrids granítics  i oferim el nostre servei arreu de Catalunya. Treballem amb granulometries específiques i petrografies de qualitat, per tal de garantir que els nostres productes compleixin amb els més alts estàndards de la indústria. La nostra grava i sorra granítica són ideals per a una àmplia gamma d’aplicacions constructives, des de la construcció d’asfalt fins a la fabricació de formigó.

 

Alta qualitat i marcatge CE d’àrids granítics a Catalunya

La qualitat és la nostra prioritat, per això disposem de certificacions i controls de qualitat en cada etapa del procés de producció per assegurar-nos que tots els nostres productes compleixin amb les normatives i requisits més exigents. A més, estem compromesos amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient en tot el que fem.

A Àrids Garcia, el nostre compromís amb el servei al client és inigualable. Disposem d’un equip de professionals dedicats a proporcionar assistència i assessorament personalitzat per a cada client. Estem aquí per respondre a totes les teves preguntes i ajudar-te a trobar les millors solucions per als teus projectes de construcció, amb els millors àrids granítics a Catalunya.

Contacta amb nosaltres avui mateix per conèixer més sobre com podem ajudar-te amb les teves necessitats de construcció.

Contacta amb nosaltres

    He llegit, he entès i estic d'acord amb la política de privacitat de la web