Compromís, Ètica i Solidaritat

Valors Corporatius

Àrids Garcia és una empresa familiar amb 60 anys d’experiència i professionalitat que busca sempre l’excel·lència i el treball ben fet, promou la innovació i l’eficiència, treballa en equip des de la confiança i el compromís, consciencia clients i treballadors sobre la responsabilitat social corporativa i mediambiental i destaca, sobretot, per actuar des de l’ètica i la transparència.

 

A Àrids Garcia hem tingut sempre com a valor fonamental treballar i promoure la responsabilitat i sostenibilitat econòmica, social i ambiental. Per tal de fer-ho realitat, disposem d’un codi ètic que recull els principis que guien i fonamenten la nostra empresa, dissenyat amb motiu de promoure un ambient de treball ètic i responsable i servir de manual per tal que tots els treballadors actuïn d’acord amb els principis de l’empresa.

Igualtat

d’oportunitats

La diversitat és una característica i un tret distintiu de la nostra empresa, per això, a Àrids Garcia promovem la igualtat d’oportunitats en tots els aspectes de la contractació i del treball.

Treball sense discriminació, ni assetjament ni intimidació

Estem compromesos a mantenir un bon ambient de treball professional, segur i marcat per l’esperit de la col·laboració i el respecte cap a la dignitat de cada persona. No tolerem l’assetjament ni la intimidació de cap tipus. Els treballadors d’Àrids Garcia han de treballar en un ambient lliure de violència i han de rebre un tracte digne i respectuós.

Seguretat, salut

i medi ambient

Per a nosaltres és vital i essencial la seguretat de cada empleat, així com la seva salut i el respecte pel medi ambient. Àrids Garcia ha traslladat sempre aquest missatge a tots els seus empleats, fent-los partícips de la gran importància en el seguiment de totes les pràctiques de seguretat i salut, de les polítiques de qualitat i medi ambient i de mantenir el seu lloc de treball i a si mateixos segurs. Des del departament de seguretat i prevenció de riscos laborals d’Àrids es dona tot el suport necessari pel compliment de les disposicions vigents i per garantir a tothom les millors condicions de treball.

A Àrids Garcia creiem fermament en el valor de la cooperació i el treball en xarxa per tal de sumar esforços i aportar, dins la mesura del possible, el nostre gra de sorra per fer del món un lloc millor. Per això, estem orgullosos de dir que ens adherim al repte que proposa l’Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i ens comprometem en l’assoliment dels seus objectius, que van en sintonia amb els valors que defensem.

ODS

Els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible són l’aplicació pràctica i universal de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, aprovada per l’Assemblea de Nacions Unides l’any 2015. L’Agenda 2030 es caracteritza per aportar una visió integral i multidimensional sobre el desenvolupament social, econòmic i ambiental. Amb aquesta, s’anima a promoure accions diverses per fer realitat el seu compliment. Cada un dels disset objectius aborda un repte d’abast mundial, des de la lluita contra la pobresa, l’educació i la igualtat de gènere, a la salut i les ciutats sostenibles al canvi climàtic.

Empresa solidària

La solidaritat és un valor de gran transcendència per al gènere humà, ja que gràcies a ella ha aconseguit sobreviure i tirar endavant després dels més terribles desastres o adversitats (guerres, pestes, incendis, terratrèmols, inundacions, etc.). La solidaritat, quan persegueix una causa noble i justa canvia el món, el fa millor, més habitable i més digne.

 

Àrids Garcia pensem en tots aquells menys afavorits que nosaltres i no tanquem els ulls davant dels seus problemes i necessitats. Si hi ha una causa en què creiem i sabem que hi podem col·laborar, no dubtem en fer-ho.

 

Per tal de propiciar un ambient positiu en el nostre entorn i aportar el nostre granet de sorra, col·laborem en diferents associacions esportives, iniciatives veïnals o projectes municipals. La cessió temporal de l’ermita de St. Sebastià a una associació veïnal per executar un important projecte de restauració o la donació al municipi, de la Torrassa (o torre del Moro), en són dos exemples del quals n’estem gratament satisfets.

Actualment ajudem a:

Notícies Relacionades