Cedim l’ermita de Sant Sebastià de Puigpedrós

Àrids Garcia cedeix l’ús, pas i gaudi de l’ermita de Sant Sebastià de Puigpedrós i del seu voltant

L’any 2018 Àrids Garcia va cedir l’ermita de Sant Sebastià de Puigpedrós a la Sra. Bellavista, presidenta de l’Associació de veïns de Sant Esteve del Coll, i al Sr. Puchol, president de l’Agrupació de defensa forestal de Llinars del Vallès, pel seu ús, pas i gaudi. L’ermita, propietat d’Àrids Garcia i documentada des de l’any 1640, forma part del patrimoni arquitectònic religiós de Llinars del Vallès i es troba al capdavall del planell de la Torrassa. Actualment es troba en procés de reconstrucció des de l’any 2016, i un bon nombre de voluntaris estan participant en les obres sota la direcció del Sr. Puchol.

Des d’Àrids Garcia pensem i creiem que és un projecte amb un gran compromís amb el territori i alhora una iniciativa molt interesant. No trobem millor manera de generar valor, creixement i sostenibilitat al nostre entorn que participant i contribuint a les iniciatives pròpies del nostre veïnat. Un compromís que Àrids Garcia ha tingut sempre com a valor d’empresa des dels seus inicis.

Per a més informació podeu visitar la web https://ermitadesantsebastia.blogspot.com/ on trobareu tots els detalls i tot el procés de reconstrucció, història, activitats…