Construction days

Renault Trucks organitza les jornades “Construction days” a Llinars del Vallès

Renault Trucks ha organitzat una nova edició dels Construction Days a la pedrera d’Àrids García CG SL de Llinars del Vallès, ( Barcelona ). La premsa especialitzada i potencials compradors van tenir a la seva disposició un total de 12 unitats de les gammes C i K, que van demostrar les seves prestacions en un terreny escarpat, zones seques, altres molt enfangades i amb pendents de fins a 45 º. Els 12 vehicles que es presentaven estan pensats per a aplicacions severes, han estat dissenyats per donar una resposta impecable davant els treballs més difícils: demolicions, transport de màquines, construcció de calçades…, on l’alta capacitat de càrrega, la robustesa, i la potència són fonamentals.

Per aquestes proves es necessitava un terreny el més semblant possible al que es puguin trobar en condicions de treball normals, per això es va construir un circuit amb les rampes adequades per a l’esdeveniment , guals, peralts, etc.

Els visitants, procedents de diferents països europeus i del nord d’Àfrica, eren rebuts amb presentacions audiovisuals mostrant tots els detalls tècnics dels vehicles, a continuació podien conduir els vehicles i provar-los en condicions extremes.

L’ esdeveniment , tant per als visitants com per a l’organització va ser un èxit.