Quin paper juga la sorra rentada en el món de la construcció?

Augmenta la qualitat i la durabilitat dels teus projectes

La sorra rentada és un element clau en diverses fases dels projectes de construcció. Les seves aplicacions principals inclouen la preparació de terrenys, anivellaments, recobriments d’asfalt, per a la filtració i drenatge o com a element clau per fer la barreja de formigó i morter.

És un material molt versàtil que emergeix com una opció essencial, oferint beneficis significatius que influeixen en la qualitat, la sostenibilitat i la durabilitat de les construccions. 

Què és la sorra rentada?

La sorra rentada és aquella que ha estat sotmesa a un procés de neteja i classificació, per eliminar impureses i millorar les seves propietats. Aquest procés, implica el rentat de la sorra amb aigua per eliminar contaminants com ara argila, llim i altres partícules no desitjades, produint una sorra més pura i uniforme en granulometria.

La seva utilització adequada i eficaç pot millorar significativament els resultats dels projectes de construcció, assegurant estructures més segures i resistents.

Gamma de productes d’Àrids Garcia

Des d’Àrids Garcia, apostem per l’ excel·lència en la nostra gamma de productes, oferint solucions adaptades a les necessitats més exigents del sector. A continuació, et parlem de dos d’ells:

Sorra Rentada 0/2:

  • Granulometria: de 0 a 2 mm
  • Petrografia: granítica
  • Densitat del material carregat sobre camió: 1.550 Kg/m3
  • Usos: especialment adequada per a tapar cables elèctrics, treballs especials i morters
  • Presentació: disponible a granel i en saques de 1.000 Kg (sota comanda)

Sorra Rentada 0/4:

  • Granulometria: de 0 a 4 mm
  • Petrografia: granítica
  • Densitat del material carregat sobre camió: 1.550 Kg/m3
  • Usos: ideal per a morters, formigó, rebliments i aplicacions especials en jardineria
  • Presentació: disponible a granel i en saques de 1.000 Kg (sota comanda)

Marcatge CE

A Àrids García disposem del marcatge CE, certificant la conformitat dels nostres productes amb els requisits establerts pel Reglament Europeu de Productes de la Construcció 305/2011. Això garanteix als nostres clients la fiabilitat i la seguretat dels materials que proporcionem, ja sigui per a la fabricació d’asfalts i formigó, zahorra o pedra per esculleres.

A Àrids Garcia, la nostra filosofia es reflecteix en els controls rigorosos realitzats al nostre laboratori, assegurant el compliment dels nostres objectius fonamentals: la qualitat final dels nostres materials i la satisfacció total dels nostres clients. Amb cada lliurament, reafirmem el nostre compromís amb l’ excel·lència i el servei impecable que ens defineixen com a empresa líder en el sector.

La sorra rentada emergeix com un component essencial en la construcció, contribuint de manera significativa a la qualitat, sostenibilitat i durabilitat dels projectes.Mitjançant un procés meticulós de neteja i classificació, aquest material ofereix una base pura i uniforme, ideal per a diverses aplicacions com la preparació de terrenys, la fabricació de formigó i morter, i els recobriments d’asfalt.
Amb el compromís de Àrids Garcia envers l’excel·lència i la conformitat amb els estàndards europeus, la utilització de sorra rentada marca la diferència en la seguretat i resistència de les construccions, assegurant resultats superiors i la satisfacció dels clients a llarg termini.