Sorra rentada; la solució perfecta per als teus projectes de construcció

La sorra rentada és un material de qualitat excepcional que ofereix una solució fiable per a una àmplia gamma d’aplicacions en l’àmbit de la construcció. A Àrids Garcia presentem aquest i d’altres àrids granítics, que compleixen amb els més alts estàndards de la indústria.

 

Especificacions de la sorra rentada: granulometria i petrografia

La sorra rentada compta amb una granulometria de 0 a 2 mm o de 0 a 4 mm i una petrografia granítica. Amb una densitat del material carregat sobre camió de 1.550 Kg/m3, aquest material ofereix un rendiment òptim per a tasques especials com, per exemple, tapar cables elèctrics, morters, formigó, rebliments i aplicacions en jardineria.

La sorra rentada es presenta a granel i en sacs de 1.000 Kg, disponibles sota comanda per garantir la teva comoditat i adaptabilitat a les necessitats específiques del teu projecte.

 

Sorra rentada: Una base sòlida pels teus projectes

A Àrids Garcia, el nostre compromís es basa en el respecte pel medi ambient, el benestar de la comunitat i la seguretat laboral, recolzat per una llarga i experimentada trajectòria. Actualment, liderem una transformació responsable en la indústria dels àrids granítics, com la sorra rentada, demostrant el nostre compromís ambiental de tota la nostra història. Som una pedrera i planta de producció d’àrids de granit, reconeguts per la nostra pràctica responsable en la fabricació i ens especialitzem en la transformació industrial, posant especial èmfasi en la sostenibilitat.

 

Sorra rentada de primer nivell a Àrids Garcia

A Àrids Garcia, treballem de forma meticulosa en tots els processos de selecció, trituració i classificació. Disposem del marcatge C€ dels productes destinats a la fabricació d’asfalts, capes granulars i formigó, també de la zahorra i de la pedra per esculleres, complint els requisits del reglament Europeu de Productes de la Construcció 305/2011. Això garanteix que els nostres materials compleixen amb els més alts estàndards de qualitat i seguretat.

Estem aquí per ajudar-te a assolir els teus objectius de construcció amb èxit a través de productes i serveis de gran qualitat. Descobreix com la sorra rentada pot millorar la qualitat i l’eficiència dels teus projectes de construcció amb Àrids Garcia.

Contacta amb nosaltres

    He llegit, he entès i estic d'acord amb la política de privacitat de la web